Egna kläder

Jag har just insett att man ganska enkelt kan trycka egna, assnygga kläder. Ni vet gym och restauranger osv., som har t-shirts och hoodies och förkläden med företagsnamnet tryckt på sig? De finns att beställa online hos företag som t.ex. Bravo Sport & Profil. Man kan ju göra en egen logga och låta trycka upp på vissa plagg, vilken grej! Jag kanske är sist med att inse detta, men so be it.

Gruppkänsla - inte att förakta

Jag är medlem i flera grupper, bl.a. en läsklubb och en hobbylöpargrupp. Jag tänker nu att det ju vore jätteroligt att trycka upp kläder åt oss, hitta ett namn, en logga och sen bara välja plaggtyp och beställa till alla som vill ha. 

Klasströjorna från nian

Jag minns att vi gjorde något sånt i nian, vi lät trycka upp klasströjor inför vår skolresa. Jag har alltid gillat sånt där, det får en att känna sig speciell - att man tillhör något. Nu när vi är äldre och väljer våra grupper på ett annat sätt så blir nog känslan ännu starkare. 

Proffslöpare - på skoj

Själv tänker jag hoodies och t-shirts i funktionsmaterial till alla i löpargruppen. Vi kommer på nåt ballt namn och trycker helt enkelt namnet på kläderna. Just hoodies och t-shirts använder ju alla som löper, så roligt det vore att samlas i parken och se likadana ut - som att vi var lite mer än de amatörer vi är. Det kansek är löjligt, men whatever works! Eller hur?

30 Jan 2022