Rätt skönt med en värmeväst

Är du liksom jag rätt frusen av dig? Då vill jag tipsa om en bra sak, som jag själv har skaffat! En värmeväst! Det är en väst som ger dig extra värme, tack vare att den har elektrisk värme i sig! Om du vill jämföra olika modeller av värmevästar, så kan du göra det på FitnessFrank.se. Det finns ju ídag en massa olika varianter i olika prisklasser, så kan ju vara en fördel att läsa mer om de olika för att hitta rätt väst för dig.

Glöm inte huvud och fötter

Du som ofta fryser, du kan ju som sagt satsa på en bra värmeväst, men du måste även se till att hålla andra delar av kroppen varma! Det som ofta blir iskallt direkt, det är fötterna och även händerna. Ofta är anledningen att man inte har en mössa på huvudet. All värme i kroppen går då ut via ditt huvud! Kroppen i sig vill ju även skydda alla dina vitala delar, och så att säga snor värme från delar av kroppen som den själv inte tycker spelar så stor roll.

Så, se till att du har en bra, varm mössa på huvudet. Satsa även på att ha varma vantar ellere handskar. Sedan är det ju bra med bra strumpor samt varma vinterskor eller kängor. Sen även då en värmeväst för att ytterligare få upp värme i din kalla kropp!

22 Jan 2022