Lys upp mörkret med belysning

Till helgen är det första advent och även då många väljer att ta fram en hel del av sin adventsbelysning och juleljus. Det är inte fel med ljus i mörkret, nu när vintern i stort sett är här. Det genom att dekorera med ljus, både ute och inne. Om du behöver installera el inför detta, så kontakta då en elektriker Falkenberg. Ta gärna fram dina ljusslingor, adventsstjärnor och ljusstakar i god tid och kontrollera att de funkar som de ska.

Att använda belysning är ett bra sätt att skapa en mysig stämning på. Det finns ju en massa fina adventsstakar, julstjärnor och mycket mer att ha inne. I fönstren inne funkar det lika bra med elljusstake och adventsstjärna. Ljusslingor, det kan du ha både ute och inne.

Gör det fint utomhus

Om du har en bra gran eller enbuske eller liknande, så kan du dekorera den med en ljusslinga. Det finns även smarta nät att bara hänga över, så att säga. Du kan även sätta ut granris på altanen och ha ljusslinga i den. Om du har en flaggstång, så finns det även smarta ljusslingor för den.

Ute kan du även dekorera med julros, den tål att stå ute, samt ha en fin krans på din dörr. Satsa gärna även på en fin lykta att ha utanför din ytterdörr. 

Bor du så att du har balkong, så kan du även använda ljusslingor där och dekorera med!

22 Nov 2021