Är det dags för ett fönsterbyte kanske?

Är det någon av er som bytt fönster någon gång? När vet man egentligen att det är dags? Jag funderar på om det är dags för ett fönsterbyte här hemma snart kanske. Jag har kikat lite på underhållsfria fönster från Westcoast Windows på nätet. Det verkar bra det här med underhållsfria fönster. Det gör att man inte behöver skrapa, måla och ha sig med dem framöver. De jag har idag är nog inte underhållsfria, för de ser inte så bra ut, längre. De var nog bra då de sattes in. Men tror som sagt det nog är dags att byta dem.

Byta själv eller få hjälp?

Försökte söka runt lite på nätet och se om man kunde hitta lite guider på hur man bäst byter fönster själv. Det finns en del av dessa att använda sig, men samtidigt är det värt att göra det på egen hand? Eller ska man anlita hjälp för det? Det kanske är bättre ta in hantverkare som vet vad de gör och kan göra det snabbt och smidigt. Ska man göra själv lär det ta bra mycket längre tid. 

Fixa med mer saker hemma

Har inte bara funderingar på att byta fönster hemma utan även kanske renovera lite inne. Passa på att göra alla saker samtidigt kanske. Det skulle inte vara fel med nya tapeter till exempel i vissa av mina rum, men de borde jag i alla fall kunna sätta upp själv, tror jag!

23 Jul 2018