Bokat mig en vinterresa till Alperna

När jag åker på semester, så gör jag det oftast till ett varmt ställe, med sol, bad och sånt. Gärna till Mallis, eftersom mamma numera har hus där som jag berättat om. Dock är det rätt kul att åka skidor. Har inte gjort det på ett par år, men så var det en vän till mig som sett ett bra alphotell och frågade mig om jag kunde tänka mig att haka på och följa med till vintern. Tänkte att, ja varför inte liksom. Det är ju mysigt att bo på ett alphotell och det finns ju även andra saker att göra än att bara åka skidor. 

Köpa eller hyra utrustning?

Så var det ju detta med att ha skidor, pjäxor och annat. Har typ inget sådant sen innan. Förr hyrde jag alltid och tror jag kommer att göra det även denna resa. Det jag dock skulle behöva köpa är ju bra skidkläder. De har man ju nytta av även hemma på vintern. Det är ju bra att passa på att handla det nu med, i sommar, för det gör att man kan fynda. Det eftersom det inte är säsong för det. 

Resa till Mallis blir det med

Självklart kommer jag även att i år åka till mammas hus på Mallorca. Det är så skönt att man numera bara behöver boka en flygstol. Slippa det där med att leta boende och ha sig. Billigare är det ju med. Inte bestämt exakt när jag åker bara, men det blir nu i sommar. 

26 Jun 2019