Få hjälp med onödig hårväxt

Det där med att ansa hår, ni vet benen, under armarna och så vidare, det är så trist. Nu är det väl inte så att man måste, men jag föredrar i alla fall släta ben. Dock ska man väl inte klaga. Jag har en kompis som lider av en sjukdom. Den heter hirsutism. Det innebär att hon får hår, på platser där en kvinna inte ska ha hår. Som skäggväxt med mera. Hon har dock äntligen hittat ett sätt att få bukt med det och det är via permanent hårborttagning Stockholm.

Släta ben och hårlöst

För mina ben tror jag inte att det krävs permanent hårborttagning Stockholm, men jag är glad för min vän. Det har förändrat hennes liv att äntligen bli av med det hemska håret. Permanent hårborttagning går att göra på en salong, och min väninna har hittat en favorit. Där jobbar en som heter Leila, och hon har även vaxning, så det kanske jag ska testa, när jag är i Stockholm nästa gång. Det passar ju för att få benen släta.

Andra sorters behandlingar

Min kompis sa det att hos Leila finns det inte bara hårborttagning på olika sätt utan hon erbjuder även en mängd andra behandlingar, så som manikyr, pedikyr, massage, hudvård och massa annat. Såna behandlingar gillar jag. Åker ju gärna till spa så ofta jag kan och ha tid. har man kort om tid är en timme på salong bra det med, så det kanske ska testats framöver.

 

 

10 Jan 2018