Få tiden att räcka längre

Jag har sällan tid över till något annat än jobb och mina egna projekt inom grafisk design. Just detta med att städa har då fått så att säga stryka på foten. Sedan tycker jag väl inte det är så kul att städa heller och lägger hellre min tid på lediga helger och gör annat än städa. Men för att det inte ska bli totalt kaos här hemma så har jag anlitat en städfirma. Det började med att jag kände att det behövde storstädas här hemma. det ville jag inte göra själv, så letade på nätet efter storstädning Stockholm. Hittade då ett städföretag som sysslar med detta så väl som andra typer av städningar. 

Rent och fint varje vecka

Efter att ha bokat dem för en storstädning Stocholm, så anlitade jag dem för att komma och städa hemmet en gång i veckan. Så nu kommer de varje torsdag hem till mig och gör det så rent och fint. Perfekt inför helgen, som jag då kan göra vad jag vill med. Jag brukar även se till att få en storstädning en gång per år med, inför julen, vilket snart stundar. Det är inte fel att få lite mer städning gjord inför en högtid. Det funkar även inför sommaren att boka en storstädning. 

Om du är nyfiken på detta städföretag, så heter de Städenergi. Du kan boka in en provstädning med dem om du vill och testa på om detta med hemstädning eller storstädning även är något för dig.

2 Dec 2017