Funderar på att installera övervakning hemma

Jag har funderingar på att köpa en övervakningskamera, och installera den hemma. Såg att det fanns såna på bland annat Prylstaden. Jag har känt det senaste att det hänt så mycket i det område jag bor i. Det är inbrott till höger och vänster nästan. Nej, kanske inte riktigt, men det var har varit en del sådana saker. Så det kan kännas lite tryggare att installera en övervakningskamera kanske. Det finns ju en del att välja på om man besöker Prylstadens hemsida. Så kanske ska ta och jämföra dem med varandra.

Massa andra skoj saker

Prylstaden är för övrigt en rätt kul sida att kika igenom, har handlat av dem förut med och de har ju både vettiga saker som övervakningskamera, så väl som att det finns andra kul prylar, som man kan köpa, bara för att det är kul så att säga.

Satsa på övervakning med firma?

Om jag nu sätter upp en övervakningskamera, så är det ju som så att man även kan ta en firma som kommer om det larmar. Det kanske kan vara skönt att veta att en väktare kan åka ut om det skulle vara något. Jag menar vad ska man själv göra om det kommer en tjuv? Jag skulle i alla fall inte våga göra något. Då är det bättre det går direkt till någon som kan ta hand om det. Får kolla upp detta hur man gör om man vill ha både kamera, larm och väktare.

11 Jul 2018