Köpa en egen present

Något jag är extremt förtjust i, är smycken! Särskilt silversmycken! Det är dock sällan man får det i present. Så har bestämt mig att jag ska köpa till mig själv i gåva! Det finns många butiker som säljer silversmycken dam, både på stan och på nätet. Jag gillar dock att kunna beställa just online. Det ger mig ett större utbud att välja mellan. Jag har redan ett gäng med silversmycken dam hemma, men det hindrar ju inte att jag köper fler! Många designers av silversmycken använder sig av pärlor, stenar och annat för att göra smycket unikt och det gillar jag. Föredrar lite annorlundare typer av silversmycken.

Silver passar till det mesta

Anledningen till att jag föredrar silverhalsband och andra smycken i silver är att det är ett tacksamt material som funkar med allt! De passar med vad du än har för kläder, smink eller andra smycken på dig. De går dessutom att matcha till det mesta och det är aldrig fel med ett silversmycke som accessoar tycker jag!

Handla online

En butik jag handlat på innan finns på silversmycken.org. De har massor av silversmycken dam, men nu även ett sortiment för killar. Silver är snyggt på både tjejer och killar tycker jag. Jag ska se om jag inte kan hitta ett nytt silversmycke i denna webbutik som jag kan beställa hem till mig själv som en present, bara för att. Det är jag värd tycker jag. Tycker att även du som läser ska unna dig ett smycke!

 

16 Jan 2018