Nöjd med trycken

Jag beställde ett gäng trycksaker på prov, för att se om det kunde bli bra. Jag ville ha några av mina egna illustrationer i flera kopior för att ge bort och kanske sälja, om tillfälle dyker upp. Jag valde ett tryckeri hos Elvins Grafiska, efter att ha Googlat lite och det är ju alltid lite av en risk att göra så. Generellt tycker jag bättre om att välja företag efter rekommendationer från vänner jag litar på, men i detta fall fanns det ingen att fråga.

Suveränt resultat

Hur som helst. Jag kontaktade tryckeriet och fick jättefin service och det är ju alltid kul. Det viktiga för mig är dock resultatet och jag måste säga att mina förväntningar överträffades. Mina prints ser så mycket ballar eut i tryck än i datorskärmen, det måste erkännas. Jag tänker faktiskt behålla ett ex av varje print för mig själv och i framtiden har jag en liten dröm om att printa dem på sängkläder. Tror det skulle kunna bli riktigt snyggt!

Muggar och sängkläder

Det finns så mycket man kan göra med snygga tryck, egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Förutom sängkläder vill jag sätta mina illustrationer på muggar också. Och t-shirts. Det är väl ganska klassiska saker att trycka på egentligen, men ändå så himla coolt att ha egna kaffemuggar att dricka ur. Jag tror att det skulle bidra med massor av ny inspiration för min del.

15 Dec 2017