Snart är det semester

Jag sitter här nu och räknar ner tills det är dags att jag ska åka på semester. Jag ska till Mallorca, har bokat en flygstol. Boendet är klart, eftersom min mamma har köpt ett hus på Mallorca. Hon hade tänkt på det så länge så till slut så vände hos sig till en mäklare Mallorca för att se vad de hade. Denna mäklarbyrå på Mallorca, tog fram en massa bra alternativ. Så hon åkte runt, kollade och beslutade sig sedan för att köpa!

Ska bli skönt med vila

Mallorca är en plats vi har åkt till sedan jag var liten. Mamma har ju alltid haft det stället som sin favorit. Det har ju även gått och blivit min favorit. Så innan hon köpte hus, så åkte jag ju dit ändå, men med att boka hotell. Men nu så slipper man ju det. Det är ju bara så skönt. Det gör ju att man kan åka lite när det passar eller när man hittar en billig flygstol och när man kan ta ledigt.

Köpa något eget

Framöver vill jag nog även ha ett eget boende på Mallorca. Det går ju bra att avända mammas ställe så sett, men det vore kul med eget hus på Mallis faktiskt. Så kanske även jag ska prata med mäklare Mallorca och se vad det finns att köpa. Frågan är om man ska satsa på hus, eller lägenhet. Men det löser la sig. 

 

14 Aug 2018