Vart finns den bästa salongen för fransförlängning?

Ett tag har jag gått och funderat på att göra fransförlängning Stockholm, men inte vetat exakt vart jag ska gå. Jag har inte gjort det innan, men sett andra, och tycker det ser snyggt ut. Så jag vill testa fransförlängning jag med tänkte jag. Jag kan ju fråga ett par vänner kanske var de har gjort sina. Det är ju viktigt att man väljer en salong som kan göra det rätt så att säga och så att man blir nöjd. Sen kom jag på nu, att jag har ju hört talas om en söktjänst, som heter Timecenter. Den kanske man ska testa.

Söka salong på nätet

Timecenter.se är det som så att man kan söka efter olika sorters salonger, inte bara de som gör fransförlängning, utan även de som gör hudvård, naglar, frisörer och så vidare. Man ska kunna söka via stad med, så att man hittar den som ligger nära. Sedan är det andra som kan recensera vad de tycker om den salongen. Då ser man ju ärliga åsikter om dem, så att man vet om de är bra eller inte.

Boka tid

När jag hittar en salong med fransförlängning Stockholm så ska jag ta och boka tid så snart som möjligt. Har ju en del fester att gå på och då vill man ju vara lite extra snygg. Kanske ska passa på att även göra mina naglar med nu när jag ändå håller på.

25 Jun 2018