Vilket telebolag ska man välja?

När man talar om att välja telebolag idag så är det oftast operatör till mobilen man menar. Det finns ju de som även har fast telefon hemma och behöver ett teleboag till det med. Dock finns det många fler operatörer via mobila nät än till de fasta. Hur ska man veta vilket bolag man ska välja. Är det Telia eller Comviq, eller nåt annat man ska satsa på?

Jämför operatörerna

När man står inför valet att ha en ny operatör så är det bra att jämföra dem med varandra. Vem har bäst villkor, priser och finns det andra förmåner. Ibland kan man få en telefon till bättre pris genom att välja en viss operatör. Så det kan löna sig att verkligen jämföra dem med varandra, så att man får det bästa priset, bästa förmånerna och även bra villkor som man känner att man är nöjd med.

Kolla in deras kundtjänst

Ett bra telebolag ska även ha en bra kundtjänst, som ska vara lätta att nå om det är något. Telia kundtjänst, har ett nummer som går att ringa varje dag, måndag till söndag, men kortare öppettider på helgen. Comviq kundtjänst har även de bra öppettider. Dock har de valt att ha stängt över helgen. 

Det är bra om det går att nå kundtjänsten på fler sätt än bara ett. Har de både telefon, mail och chatt så är det perfekt! De som sitter i kundtjänst ska även ha bra kunskap om sitt eget bolag.

 

24 Dec 2017